Dit is ons Els, een vlotte jonge dame  uit Melsele.  Jarenlang heeft ze ingestaan als barmoeder voor vele klanten van Café Tipiek in Beveren. Een thuis voor iedereen.  Eentje tappen kan ze zeker dus ideaal om eens zelf een biertje te laten maken. Stilzitten is niet toegestaan en iedereen dat haar kent weet dat ook.  Dagdagelijks te werkzaam aan de Haven van Antwerpen. Als enige vrouw van de ploeg bewerkt ze graag het evenwicht tussen bier en vrouwen. Kuul D'Ess red is dan ook afkomstig van haar thuisfront - aardbeien & Den Ess. ExKuulsief heeft dan weer een caramel toets zodanig dat vrouwen toch de connectie met bier snel maken. Hoofdcontact voor groothandels, webverkopen., pakketten, boekhouding,...
Contacteer haar gerust voor een op maat gemaakte offerte of project.
0472/52.31.21 of via info@kuul.be

Dit is onze Foubert, één van de gezichten van KUUL.
Jarenlang heeft hij al een passie voor horeca en heeft hij al in verschillende zaken ervaring opgedaan. In zijn vrije tijd gaat hij zelf al eens graag een pintje drinken. Ons Fouberke vond het een leuk idee om een eigen bier te ontwikkelen. Een zalig bierke dat je inspireert en motiveert. Onze KUUL! 
Zijn kracht binnen onze onderneming voor al het visuele. Contacteer hem gerust voor een op maat gemaakte reclame of spot.  Naast al dat beeldmateriaal kan je hem zeker ook contacteren voor alle speciaal zaken en/of diverse horecazaken.
0494/75.39.66 of via info@kuul.be

Onze Kenneth,  tewerkzaam als operator bij Umicore. Hij heeft een grote passie voor auto's, maar ook voor den horeca. Voor den toog alsook achter den toog. Een bierke ontwikkelen kon hij niet afslaan. We sloegen  de koppen bijeen en zo is em geboren. Onze KUUL. 

Kuul Tripel 8.6% is dan weer een meer een gewicht in de weegschaal van Kenneth. Als vlotte drinker mocht er absoluut geen tripel ontbreken in ons assortiment.

Kenneth zorgt voor de contacten met alle horecazaken . Contacteer hem gerust om eens langs te komen en/of nodige info.
0499/08.10.48 of via info@kuul.be